angular

Miško Hevery, a Google tesztelés-specialistája egy újabban egy elég érdekes kezdeményezés híreit közli blogján, melynek neve Angular, és a GetAngular.com címen érhető el. A projekt azt ígéri, hogy egy szolgáltatás keretein belül programozás nélkül hozhatunk létre egyéni alkalmazásokat. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség javascript programozásra és ha jól értem nincs is lehetőség szerver oldali programozásra és adatbázis berhelésre a szó megszokott értelmében. Ehelyett alapvetően html-el dolgozunk, ami persze kap némi kiegészítést. Ennek segítségével bizonyos konvenciók alapján módosítjuk a szerver oldali részt.

A kezdeményezés érdekesnek tűnik, a kipróbálás "természetesen" ingyenes, de a professzionális változat is megfizethetőnek tűnik, feltéve, hogy arra már csak bevált szolgáltatásoknak van szüksége.

Az alábbi videóban egy gyors bemutató keretében 5 perc alatt elkészítenek egy egyszerű alkalmazást.

Misko kapcsolódó cikkei:

Címkék: angular

A bejegyzés trackback címe:

https://szajtbilder.blog.hu/api/trackback/id/tr541460013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.